products

γύρος πτώσης ουρανού 24m, ουρανός - υψηλοί γύροι συγκίνησης με τα φω'τα των όμορφων οδηγήσεων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HOTFUN
Πιστοποίηση: CE & ISO
Αριθμό μοντέλου: HFTL01
Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο box+Bubble FRP μη υφανθε'ν ύφασμα υφασμάτων μερών
Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 20sets/year
Λεπτομερής ενημέρωση
Ύψος: 24m Ταχύτητα: 6m/s
Τρέχοντας ύψος: 20 m Πλατφόρμα: παρέχετε
Χρώμα: μπορέστε να γίνετε ως σας όπως Πιστοποιητικά: CE& ISO

Περιγραφή προϊόντων

Τους συγκλονίστε γύρος που 24m πάρκων γύρος πτώσης ουρανού μπορούν να φορτώσουν 16 αναβάτες με τα φω'τα των όμορφων οδηγήσεων

 

Περίπου γύρος πτώσης ουρανού:

 

Ο γύρος πτώσης ουρανού είναι ένα είδος πετώντας πύργος-όπως εξοπλισμού διασκέδασης με το θέμα του άλματος. Ο εξοπλισμός αποτελείται από ένα πιλοτήριο, ένα γλιστρώντας πλαίσιο, μια στάση, μια βάση, ένα σύστημα κίνησης, έναν φραγμό τροχαλιών, και ένα ηλεκτρικό σύστημα. Αφότου είναι σε ισχύ οι επιβάτες, ο διευθυντής ελέγχει ότι οι επιβάτες είναι καθισμένοι και στερεώνουν τους μοχλούς ασφάλειας, και οι φραγμοί πίεσης πιέζεται στη θέση, και κάθε κάθισμα έχει μια ζώνη. Η διπλή προστασία είναι ασφαλέστερη. Όταν ο εξοπλισμός ανοίγεται, οι άνοδοι πιλοτηρίων, κατεβαίνουν και πηδούν συνεχώς κατά μήκος των κάθετων ραγών στηλών, επιτρέποντας στους επιβάτες για να δοκιμάσουν τις συγκινήσεις και τον ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια του υπερβολικού βάρους και την έλλειψη βάρους. Ο εξοπλισμός είναι όμορφος, θαυμάσιος και μικρός σε μέγεθος, κάνοντας το έναν ιδανικό εξοπλισμό διασκέδασης.

 

   Ο γύρος πτώσης ουρανού είναι ένας αναπόφευκτος εξοπλισμός διασκέδασης στο λούνα παρκ, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών θεματικών πάρκων και των θεματικών πάρκων των παιδιών. Ο εξοπλισμός είναι 24 μέτρα υψηλός και στέκεται στον εξοπλισμό παιδικών χαρών, ο οποίος προσελκύει τους τουρίστες μακριά. Ο εξοπλισμός είναι 16 άνθρωποι ανά κάτοχο, το οποίο είναι κατάλληλο για τη λειτουργία. Ακόμη και στην περίπτωση ενός μεγάλου αριθμού τουριστών, δεν θα αναγκάσει τους τουρίστες για να είναι κορεσμένους, δίνοντας στους επισκέπτες μια πρώτης τάξεως εμπειρία. Το κάθισμα υιοθετεί το διπλό ασφαλιστικό σχέδιο, η χειρωνακτική ασφάλεια είναι πιό άνετη, η πνευματική ασφάλεια είναι ασφαλέστερη, ο εξοπλισμός ανατρέφει αμέσως τους τουρίστες σε 24 μέτρα, και αμέσως «πέφτει πίσω» στο έδαφος, και έρχεται πίσω να πηδήσει, φέρνοντας στους επισκέπτες την απεριόριστες υποκίνηση και την ευτυχία. Το σχέδιο του φωτισμού εξοπλισμού είναι τολμηρό και πρωτοπορία.

 

    Μεταξύ του πολύ μεγάλης κλίμακας εξοπλισμού διασκέδασης, ο γύρος πτώσης ουρανού είναι μια σχετικά μικρή συσκευή, αλλά το εισόδημα αυτού του εξοπλισμού διασκέδασης δεν πρόκειται να υποτιμηθεί. Το ποσό «φόρτωσής του» είναι μεγάλο, και η συντήρηση εξοπλισμού είναι απλή και κατάλληλη. Και η τιμή άλλου σχετικού εξοπλισμού διασκέδασης έχει ένα πολύ υψηλό πλεονέκτημα, και η χρονική περίοδος εγκαταστάσεων του άλματος σύννεφων είναι επίσης πολύ μικρή, έτσι το άλμα σύννεφων είναι η καλύτερη επιλογή σας για τον εξοπλισμό λούνα παρκ.

 

Λεπτομέρειες γύρου πτώσης ουρανού:

 

Στοιχείο Παράμετρος
Εκτιμημένο φορτίο 16riders
Τάση 380V 50hz
Δύναμη 100KW
Ταχύτητα 6m/s
Ύψος 24m
Τρέχοντας ύψος 20m
Περιοχή 13*12m

 

Διαδικασία συνεργασίας: 

1Configure σχετικός εξοπλισμός διασκέδασης σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των πελατών

2Customers παρέχουν τα σχέδια CAD ή τα σχέδια ορόφων στην επιχείρηση

3 η διασκέδαση Qiledi δίνει τις αποδόσεις σύμφωνα με τις συνθήκες περιοχών του πελάτη

4 οι δύο πλευρές επικοινωνούν και καθορίζουν το σχέδιο, και υπολογίζουν την τιμή ολόκληρου του συνόλου στοιχείων.

5 και τα δύο κόμματα υποστηρίζουν και υπογράφουν τις συμβάσεις με την αρχή της δικαιοσύνης και της δικαιοσύνης

6Customer αυτοκίνητο φορτίου επαφών ή ο πράκτοράς μας για το φορτίο, τη διαπραγμάτευση φορτίου ή την άμεση παράδοση στον οδηγό από τον πελάτη

7Customers μπορεί να επιλέξει το μηχανικό μου για να καθοδηγήσει την εγκατάσταση του εξοπλισμού ή να την εγκαταστήσει οι ίδιοι.

ανάθεση εξοπλισμού 8, αποδοχή (και αποδοχή περιοχών, επιβεβαίωση υπογραφών), παράδοση

 

γύρος πτώσης ουρανού 24m, ουρανός - υψηλοί γύροι συγκίνησης με τα φω'τα των όμορφων οδηγήσεων

Στοιχεία επικοινωνίας
manager

WhatsApp : +8613303814335